Peugeot 308 SW

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Prezentari

Pentru cei care au apreciat Peugeot 308 SW Prologue, veste bună este că modelul de serie va respecta într-o mare măsură specificaţiile conceptului. Cu o lungime de 4,5 metri 308 SW, are un plus de 22,8 centimetri faţă de hatchbackul din care este derivat. Breakul actual este, de asemenea, mai generos în dimensiuni şi decât varianta precedentă, prin cei 7,1 centimetri câştigaţi în lungime.

Peugeot 308 SW se remarcă prin aspectul unitar, spatele masiv fiind bine armonizat cu partea frontală agresivă şi considerată radicală în momentul lansării versiunii în cinci uşi. De asemenea putem să observăm faptul că acest model poate găzdui până la şapte persoane, prin amplasarea a încă două locuri adiţionale. Această configuraţie este una mai puţin comună pentru modele Estate derivate din compacte.

Pe lângă modularitate, Peugeot 308 SW este caracterizat şi de o paletă largă de motorizări. Adepţii propulsoarelor pe benzină vor avea de ales între 1,4 litri VTi cu 95 de cai, 1,6 litri VTi de 120 de cai şi un 1,6 THp de 150 de cai. Pentru cei care preferă motorina, 1,6 litri HDI de 90 sau 110 cai şi 2 litri HDI 136 cai vor fi variantele puse la dispoziţie.

Citește și...


Comentarii
Inchide