Peugeot 5008 - Informaţii oficiale

Peugeot surprinde săptămâna aceasta prin prezentarea primelor detalii oficiale ale celui mai nou monovolum al său, un viitor competitor pentru Renault Scenic şi Opel Zafira.

Interior ca de 3008Programat pentru un debut oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Peugeot 5008 are o lungime de 4,53 de metri şi poate acomoda până la 7 pasageri în formula obişnuită cu încă un rând de 2 scaune. Fiind un vehicul destinat transportului de persoane în condţii cât mai bune, spaţiile de depozitare sunt tratate cu mare atenţie, Peugeot 5008 excelând la acest capitol. E suficient să amintim doar de cele aflate sub volan sau sub locurile din spate ori de spaţiul special din consola centrală pentru două sticle de jumătate de litru ce pot fi răcite pentru a vă face o idee.

Iar portbagajul este impresionant, având în varianta cu 7 locuri 758 sau 823 de litri, în funcţie de modul de poziţionare a scaunelor de pe rândul 3, rabatate deja. Dacă se încarcă până la plafon se atinge o capacitate de 1247 de litri, ce se poate extinde până la 2506 litri dacă se renunţă la folosirea celui de al doilea rând de scaune.

Interiorul poate fi remarcat şi graţie noului acoperiş panoramic de 1,69 metri pătraţi, pasagerii putându-se bucura şi de sistemul multimedia cu ecrane LCD montate în tetierele faţă. Pentru că este practic o variaţie pe platforma tehnică a lui 3008, motorizările nu diferă cu multe de ale acestuia: 1,6 litri aspirat de 120 CP şi turbo de 156 CP plus un 1,6 HDI de 110 CP şi 2.0 HDI de 150 CP atunci când e combinat la o automată de 6 trepte sau 163 CP când vine cu o manuală.

Vânzările noului Peugeot 5008 vor începe în această toamnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.