Peugeot 608 - Premiera la toamnă

Nava amiral a mărcii Peugeot se întoarce în această toamnă la Salonul Auto de la Paris, complet schimbată şi cu pretenţii mai mari ca niciodată.

Peugeot 608 - Premiera la toamnă Peugeot 608 - Premiera la toamnă
Noul Peugeot 608 s-a dovedit un secret bine păzit de francezii de la PSA, nici o poză spion nefiind realizată în cadrul testelor de încercare, chiar dacă potrivit englezilor de la AutoExpress ne apropiem de momentam lansării. Noul 608 va încerca să reuşească ceea ce 607 nu a putut: să conteze în clasa medie europeană, alături de vedete precum Seria 5, E-Class şi A6.

Platforma tehnică va fi preluată de la ultimul model Citroen C5, gama de motoritzări urmând să fie în mare parte la fel. Designul atât interior cât şi exterior va purta semnătura noului designer şef, Jerome Gallix, astfel că aspectul este un capitol de la care ne-am putea aştepta la surprize. Mai multe informaţii vă vom prezenta în apropierea Salonului Auto de la Paris, acolo unde viitorul 608 se anunţa deja printre principalele atracţii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.