Poliţia olandeză utilizează date de pe GPS pentru a fixa radare

Poliţia din Olanda va putea beneficia de date de trafic obţinute de la compania de sisteme de navigaţie, TomTom, în vederea amplasări de noi radare, conform celor de la Algemeen Dagblad.

Poliţia olandeză utilizează date de pe GPS pentru a fixa radare Poliţia olandeză utilizează date de pe GPS pentru a fixa radare

Conform celor de la Algemeen Dagblad, TomTom va vinde date din trafic poliţie olandeze. Compania de GPS-uri poate vinde altor terţi date "culese" din trafic. Nu vorbim aici de toate aparatele GPS produse de companie, ci doar de cele echipate cu tehnologie "live", aparate care transmit date în timp real unui server central.

Informaţiile vor fi trimise poliţiei păstrănd anonimatul utilizatorilor aparatelor GPS, susţine CEO-ul companiei, datele urmând a fi utilizate pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere prin amplasarea de noi radare în puncte cheie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.