Pompeo Triciclo

Autor: Oraan Mărculescu acum 12 ani Prezentari

Pompeo TricicloO posibilă soluţie la problema deplasării în traficul congestionat ar putea fi triciclul Pompeo. Acest proiect, spre deosebire de modele precum Brudeli 625L, Trirod F3 Adrenaline sau Cirbin V13R, nu îşi propune să ofere o modalitate cât mai fun şi plină de adrenalină de petrecere a timpului liber.

Pompeo TricicloDimpotrivă, triciclul Trofeo este cât se poate de cuminte şi adaptat traficului civilizat din oraşele aglomerate. Având dimensiuni compacte (2,33 metri lungime şi 1,3 metri lăţime, acest triciclu ar urma s[ fie propulsat de un modest motor de 250 cmc, de provenineţă moto, dar care funcţionează cu etanol, fiind astfel extrem de puţin poluant.

Pompeo TricicloFaptul că motorul va fi puţin potent nu este un impediment, deoarece masa totală a vehiculului nu va depăşi 500 kg. caroseria acestuia urmând a fi produsă din materiale plastice. Pompeo este gândit pentru a oferi două locuri, la fel ca într-un automobil, având o caroserie închisă, centuri de siguranţă şi volan.

Pompeo TricicloProiectanţii speră ca preţul acestui triciclu să nu îl depăşească pe cel al unei motociclete de 400 cmc, fiind astfel o opţiune extrem de tentantă pentru cei care vor un automobil, dar au bani doar de un scuter. Mai multe detalii vor apărea în cursul acestui an, când va fi propus şi un vehicul funcţional la scară 1:1.

Citește și...


Comentarii
Inchide