Porsche 911 GT3 RS Facelift - Informaţii oficiale

Porsche GT3 RS a fost lansat oficial la Frankfurt, dar în noapte dinainte dezvelirii oficiale, nemţii l-au forjat la maxim pe Autobahn. Vezi ce a ieşit...

Noul Porsche 911 GT3 RS facelift a fost prezentat de oficialii germani. Pus în mişcare de un motor de 3,8 litri, aspirat, de 450 CP, noul model va fi modelul german de serie care va oferi cele mai apropiate senzaţii de cele specifice unui model de curse.

Interior spartanToată această putere este transmisă printr-o cutie de viteze manuală cu şase trepte acum şi mai scurte controlate de un levier cu o cursă minimă. Performanţele nu au fost prezentate, însă având în vedere faptul că modelul pe care se bazează, Porsche 911 GT3 facelift, are un 0-100 km/h de 4,1 secunde, noul RS ar putea schimba prima cifră cu un 3 şi asta nu doar datorită celor de 15 CP în plus.

Greutatea a fost puternic redusă. Iar aici amintim doar de modificări precum o nouă baterie Li-Ion ce salvează 10 kilograme sau lipsa mânerelor de deschidere a uşilor. Jantele de 19 inch sunt şi ele mai uşoare iar şasiul a fost îmbunătăţit. fiind exploatat la maximum de PASM ŞI PADM, sau mai bine zis Porsche Active Suspension Management şi Porsche Active Drivetrain Mounts.

Lansarea oficială a avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, comercializarea urmând a începe la finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.