Porsche 911 Turbo Cabrio

Varianta decapotabilă a renumitului 911 Cabrio nu va face furori în această vară, deoarece lansarea sa oficială este prevăzută de-abia pentru 8 septembrie.

Porsche 911 Turbo Cabrio Porsche 911 Turbo Cabrio
Noul 911 Turbo Cabrio cântăreşte cu doar 70 kg mai mult decât versiunea coupe, datorită unor ranforsări inteligent gândite şi a sistemului de capotare a soft-topului, care necesită 20 de secunde pentru efectuarea operaţiunii, complet automat.

Faţă de Coupe, coeficientul aerodinamic este ceva mai mare, ajungând la 0,31 - o valoare, totuşi, foarte bună pentru un model sportiv decapotabil, care atinge 310 km/h. Pachetul tehnic este acelaşi de la varianta coupe: motor boxer bi-turbo, care dezvoltă 480 CP şi 620 Nm; opţional cutie automată TIptronic S, care conduce la un demaraj 0-100 km/h în 3,8 secunde, cu 0,2 secunde mai rapid decât versiunea manuală; tracţiune integrală ajutată de sofisticatele sisteme de control al tracţiunii şi stabilităţii (PTM şi PSM) şi de cel de management al suspensiei (PASM).

Preţul de bază pentru 911 Turbo Cabriolet va porni de la 126.600 euro (în Germania), pentru această sumă clientul fiind gratulat cu o dotare generoasă de serie, din care enumerpm faruri bi-Xenon, jante de 19", sistemul Porsche Communication Management, având sistem de navigaţie cu ecran color de 5,8 inch şi instalaţie audio Bose.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.