Porsche Boxster S Design Edition

Germanii de la Porsche ştiu să facă bani şi din piatră seacă. Sau din lansarea unui model cu câteva dungi în plus pe capotă pentru care vor încasa câteva mii bune de euro în plus.

Porsche Boxster S Design Edition Porsche Boxster S Design Edition

Dungi gri de efectCea mai nouă versiune de Porsche Boxster S se numeşte Design Edition 2 şi este echipată precum Cayman S Sport cu acelaşi motor boxer de 3,4 litri ce dezvoltă în acest caz 303 CP. Se numeşeste Design Edition 2, pentru că Design Edition 1 a fost deja lansată şi a folosit exact tema de inspiraţie GT3 regăsită acum pe cel mai nou model Cayman.

Destinată a fi vândută în doar 500 de exemplare, aşa cum se poate vedea şi pe plăcuţa de identificare montată în interior, maşina este caracterizată de exteriorul alb cu dungi gri pe toată lungimea caroseriei. Jantele SportDesign de 19 inch, gurile de aerisire laterale şi finisările tot din alb din interior sunt alte elemente specifice noului model. Acesta va fi disponibil la vânzare din septembrie, cu un preţ de pornire în Germania de la 65.539 de euro.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.