Porsche Boxster S vs. Porsche 911 Carrera. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 06 oct. 2012 Prezentări
Porsche Boxster S vs. Porsche 911 Carrera. VIDEO

Cei de la Car and Driver nu sunt singurii care şi-au pus această problemă. Fanii Porsche – dar mai ales cei care au avut şansa să conducă aceste două maşini – şi-au pus aceeaşi întrebare atunci când a apărut ultima generaţie de Boxster, pentru că maşina e atât de bună, încât uneori te face să te întrebi de ce ţi-ai lua totuşi un 911 la urma-urmei. Iată mai jos un clip video care ne oferă şi concluzia lor.

Am avut şi eu norocul să le testez pe amândouă la limită pe circuitul de Formula 1 de la Istanbul, dar şi pe Transfăgărăşan, iar concluzia mea a fost că Boxsterul este mai jucăuş şi cere mult mai multe de la tine decât 911-le, care e mai indirect şi mai atent să nu te lase să te sfarmi într-un copac. Cu alte cuvinte, senzaţiile sport hardcore le ai în Boxster, nu în 911 – e diferenţa între un cal pur-sânge neîmblânzit şi unul deja dresat.

Totuşi, 911-le este în stare să facă lucruri pe care în Boxster le reuşeşti doar dacă eşti un foarte bun pilot. De la modul în care stă în curbe, la acceleraţii şi la feedback-ul dat şoferului, 911-le îşi merită cu prisosinţă banii daţi pe el. Aşadar, concluzia mea ar fi că, dacă tot spargi atâţia bani pe maşini, lângă un 911 cu care te poţi plimba chiar zilnic, merită să iei şi un Boxster, cu care să faci nebunii. În weekend. Unde încape una, încap şi două, nu?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide