Porsche Cayenne - dat de gol înainte de Geneva 2010

Noul Porsche Cayenne şi-a făcut un debut prematur chiar pe site-ul oficial Porsche pe pagina configuratorului. Să fie o greşeală a administratorului?

Porsche Cayenne  - dat de gol înainte de Geneva 2010 Porsche Cayenne - dat de gol înainte de Geneva 2010

Un cititor al siteului MotorAuthority a reuşit să speculeze greşeala celor de la Porsche care au postat o imagine de grup cu noua gamă a constructorului chiar pe siteul oficial, printre care se afla şi noul Porsche Cayenne care ar trebui să apară la Geneva 2010. Imaginea a fost retras[ ulterior şi probabil responsabilul penalizat

Iniţial acest model a fost arătat chiar de Porsche în penumbra lui Porsche 911 GT3 R Hybrid, într-o misterioasă imagine de prezentare, iar acum a fost confirmat involuntar. După cum se poate observa acest model are un aspect mult mai agresiv şi mai zvelt decât generaţia precedentă, latura sportivă fiind mult mai bine pusă în evidenţă, mai ales cu jantele mari.

Conform aceluiaşi site, versiunea de bază va fi una cu motor V6 de 3.6 litri, iar cea de top V8 de 4.8 litri de 500 CP. Alternativele economice vor fi un V6 Turbo Diesel de 3.9 litri de 240 CP şi Cayenne S Hybrid care va combina un motor cu combustie V6 de 3.0 litri de 330 CP, cu unul electric cu un aport de 47 CP.

Mai mult detalii vom afla în zilele care urmează şi întruchiparea oficială la Geneva 2010, ştim doar că acest model va fi mai mic, mai economic, dar totuşi mai sportiv.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.