Porsche Cayman S Sport – Toate detaliile oficiale

Autor: Silviu Draganescu acum 12 ani Prezentari

Gene de GT3Acum nu trebuie să ne aşteptăm la cine ştie ce rachetă, aşa cum titlul ar putea sugera. Dar noua versiune, bazată pe Cayman S, vine în plus cu 8 CP, până la 303 CP, obţinuţi din propulsorul boxer de 3,4 litri. Confortul pe şosea este asigurat de Porsche Active Suspension Management iar garda la sol a fost micşorată cu un cm.

La exterior, sursa de inspiraţie este foarte clară: 911 GT3. Asta înseamnă culoriile Orange şi Green electrizante, stickerele tipice, oglinzi exterioare noi, jante SportDesign de 19 inch şi guri de aerisire mai mari. Pentru doritori mai sunt disponibile şi alte culori de exterior: Black, Indian Red, Speed Yellow şi Carrara White, dar şi Arctic Silver Metallic.

Alcanta I love you!În interior, Porsche Cayman S Sport vine cu scaune din lemn şi volan din plastic. Aaaa, nu. Vine cu ce e deja standard la o maşină sport: scaune sport şi volan sport. Clienţii noului model german se vor putea bucura şi de unele finisări în piele Alcantara iar pentru cei mai lăudăroşi există şi o plăcuţă cu un număr unic de înregistrare. Asta pentru că vom avea doar 700 de unităţi fabricate din noul Cayman S. Preţul de bază începe în Germania de la 69.942 de euro.

 

Citește și...


Comentarii
Inchide