Premiera  Porsche, premierele de la Frankfurt 2009

În standul Porsche de la Frankfurt 2009 a strălucit noua limuzină-coupe-cu-4-uşi Porsche Panamera, talonată de mai multe versiuni noi ale gamei Porsche 911.

Standul Porsche a însumat câteva mii de cai putere, bolizii expuşi la Salonul Auto Frankfurt 2009 fiind o dedicaţie pentru împătimiţii mărcii. Porsche Panamera a fost premiera principală a germanilor, noua limuzină Porsche impunând respect de la prima privire. Ingredientele de design specifice mărcii nu lipsesc, iar preţul minim este 100.000 euro.

Gama Porsche 911 a fost reprezentată cu multe noutăţi, de la facelifturile lui Porsche 911 Turbo şi 911 GT3 RS până la ediţia specială Porsche 911 Sport Classic, produsă în numai 250 de exemplare.

VEZI PREMIERELE PORSCHE LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.