Poze spion sau photoshop cu noul Audi A6?

Imaginea de pe audiblog.nl pare să fie chiar de la o şedinţă foto oficială cu noua generaţie Audi A6, dar, la fel de bine, ar putea fi doar o poză prelucrată în photoshop. Voi ce credeţi?

Poze spion sau photoshop cu noul Audi A6? Poze spion sau photoshop cu noul Audi A6?

S-ar părea că fotografii spioni se perfecţionează din ce în ce mai mult în ultimul timp, iar secretele producătorilor auto sunt din ce în ce mai greu de ascuns de aceştia. Cel puţin asta putem deduce în acest moment, legat de noua generaţie Audi A6, care ar putea arăta ca în imaginea de pe audiblog.nl.

Principalul lucru care se poate observa este forma blocurilor optice şi cea a capotei portbagajului. Stopurile sunt diferite atât de cele întâlnite la limuzina Audi A8, cât şi de cele de pe berlina de clasă medie Audi A4, având oarecare similitudini cu stopurile de pe Audi A7 - care, să nu uităm, foloseşte platforma tehnică a noii generaţii A6.

Partea laterală a maşinii, cel puţin din ce se vede în poză, preia atât muchia mediană puternic conturată a lui A8, cât şi profilarea portierelor din partea inferioară, întâlnită pe A4. Evident, suprafaţa vitrată laterală păstrează ideea celor trei geamuri laterale.

Evoluţia faţă de actuala generaţie Audi A6 se pare că nu poate fi catalogată ca revoluţionară, sub aspectul designului - însă rămâne de văzut dacă aceasta este o imagine reală a noii maşini sau doar o prelucrare reuşită pe calculator.

VOI CE CREDEŢI? E REALĂ POZA CU NOUL AUDI A6?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.