Premiera  Premiere BMW - lansările BMW la Frankfurt 2009

Standul BMW a fost neîncăpător pentru premierele numeroase pe care bavarezii le-au prezentat pe propriul teren. VEZI VIDEO.

Principalele premiere al standului BMW au fost cel mai mic SUV din gamă, BMW X1, precum şi ineditul BMW Seria 5 GT, alături de care a strălucit extravagantul concept BMW Vision EfficientDynamics.

Alte premiere BMW au fost modelele Seria 7 şi X6, dotate cu tehnologia ActiveHybrid, dar şi economicul BMW 320d EfficientDynamics Edition, capabil de 4,1 litri/100 km.

Tot în standul BMW au putut fi admirate noile concepte Mini, Coupe Concept şi Roadster Concept, precum şi noua limuzină de lux Rolls Royce Ghost.

VEZI AICI PREMIERELE BMW LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.