Preţuri şi detalii Arash AF-10

V-aţi plictisit de Bugatti Veyron? Poate vă interesează un supercar britanic, realizat de un iranian cu bani. Poate...

Preţuri şi detalii Arash AF-10 Preţuri şi detalii Arash AF-10

Arash AF-10Atunci când a fost prezentat oficial, Arash AF-10 nu a surprins prea multă lume: 550 CP şi 360.000 euro erau valori "normale" pentru un supercar no name. Acum, însă, au apărut detalii suplimentare.

Arash AF-10 costă 360.000 euro în versiunea de bază, motorul Corvette dezvoltând 550 CP. Însă constructorul mai oferă o versiune intermediară de 800 CP, precum şi una de top care scoate nu mai puţin de 1.200 CP - adică tot atât cât cel mai puternic Bugatti Veyron Super Sport.

Maxim 1200 CP si 1,6 mil. euroAtâta doar că preţul de vânzare al celui mai puternic Arash AF-10 este de "numai" 1,6 milioane de euro, în timp ce bijuteria Bugatti se preconizează că depăşeşte 2 milioane de euro.

Cei interesaţi pot apela direct la site-ul producătorului, unde îşi pot configura maşina în detaliu. Nu ştim câte exemplare preconizează proprietarul mărcii, Arash Farboud, să construiască pe an, dar pare că Arash AF-10 ar putea intra în topul celor mai tari maşini exotice, nu-i aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.