Premiera  Preview pentru Paris 2010: noul Citroen DS4

Crossover? Coupe cu 4 uşi? Hatchback de categorie medie? Oricare ar fi răspunsul, Citroen DS4 este o surpriză mai mult decât plăcută. Iată primele imagini şi informaţii, înaintea premierei mondiale de la Salonul Auto Paris 2010.

Preview pentru Paris 2010: noul Citroen DS4 Preview pentru Paris 2010: noul Citroen DS4

Noul Citroen DS4Deşiera clar pentru toată lumea că Citroen DS High Rider, conceptul francezilor la Geneva 2010,prefigurează noul Citroen DS4, modelul de serie este chiarmai interesant decât conceptul din care derivă.

VEZI AICI PRIMELE POZE CUNOUL CITROEN DS4

În avanpremiera Salonului Auto Paris 2010,cei de la Citroen ne oferă primele poze cu Citroen DS4,publicate în premieră chiar pe facebook, pe contulconstructorului. Cu alte cuvinte, principala dovadă că noul DS4este dedicat tinerilor nonconformişti şi în pas cu moda şitendinţele.

DS4 are patru portiereCene uimeşte la DS4 este stilul foarte reuşit, care, deşi edestul de sobru, respiră sportivitate, eleganţă, stil şi, nu înultimul rând, calitate. De remarcat faptul că nu e uncoupe-crossover, cum greşit ne-a făcut să credem conceptul DS HighRider, ci un hatchback-crossover cu 4 uşi - a doua perechede portiere fiind foarte bine disimulată, chiar mai binedecât la Alfa Romeo Giulietta, de exemplu.

Vezi mai multe detalii despre tehnică, dotări şimotorizările noului Citroen DS4, în comunicatul oficial Citroen depe pagina următoare.

Noul Citroen DS4 urmeaza sa fie inaugurat oficial la Salonul Auto Paris 2010

Citeşte mai departe în pagina următoare »