Premiera  Preview pentru Paris 2010: noul Citroen DS4

Crossover? Coupe cu 4 uşi? Hatchback de categorie medie? Oricare ar fi răspunsul, Citroen DS4 este o surpriză mai mult decât plăcută. Iată primele imagini şi informaţii, înaintea premierei mondiale de la Salonul Auto Paris 2010.

Preview pentru Paris 2010: noul Citroen DS4 Preview pentru Paris 2010: noul Citroen DS4

Noul Citroen DS4Deşi era clar pentru toată lumea că Citroen DS High Rider, conceptul francezilor la Geneva 2010, prefigurează noul Citroen DS4, modelul de serie este chiar mai interesant decât conceptul din care derivă.

VEZI AICI PRIMELE POZE CU NOUL CITROEN DS4

În avanpremiera Salonului Auto Paris 2010, cei de la Citroen ne oferă primele poze cu Citroen DS4, publicate în premieră chiar pe facebook, pe contul constructorului. Cu alte cuvinte, principala dovadă că noul DS4 este dedicat tinerilor nonconformişti şi în pas cu moda şi tendinţele.

DS4 are patru portiereCe ne uimeşte la DS4 este stilul foarte reuşit, care, deşi e destul de sobru, respiră sportivitate, eleganţă, stil şi, nu în ultimul rând, calitate. De remarcat faptul că nu e un coupe-crossover, cum greşit ne-a făcut să credem conceptul DS High Rider, ci un hatchback-crossover cu 4 uşi - a doua pereche de portiere fiind foarte bine disimulată, chiar mai bine decât la Alfa Romeo Giulietta, de exemplu.

Vezi mai multe detalii despre tehnică, dotări şi motorizările noului Citroen DS4, în comunicatul oficial Citroen de pe pagina următoare.

Noul Citroen DS4 urmeaza sa fie inaugurat oficial la Salonul Auto Paris 2010

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.