Prima imagine cu noul Dodge Charger

Noul Dodge Charger este foarte aproape de a fi lansat, dar în loc de imagini teaser, sau camuflaje inteligente, cei de la Chrysler îl maschează în maşină de Poliţie.

Prima imagine cu noul Dodge Charger Prima imagine cu noul Dodge Charger

Dodge Charger vine remaniat complet pe acest final de an, adoptând o alură mult mai agresivă decât generaţia actuala. Nu este încă momentul lansării şi departamentul de comunicare a venit cu ingenioasa idee de a îl prezenta ca maşină de Poliţie într-un peisaj obscur pentru a păstra suspansul. Nu întâmplător este îmbrăcat în haine de justiţiar, pentru că va exista o versiune Charger Pursuit, destinată tocmai oamenilor legii.

Versiunea de bază a lui Charger va avea un motor de 3.6 litri Pentastar V6, dar probabil modelele de Poliţie vor veni dotate cu potentul V8 HEMI de 5.7 litri. Acesta nu îşi va folosi întreaga capacitate, ci datorită sistemului Multi-Displacement, în funcţie de regimul de rulare, cilindrii nefolosiţi pot fi "odihniţi" pentru a obţine o eficienţă sporită.

Versiunea de Poliţie vine cu sistemele specifice de semnalizare cu LED-uri şi sonorizare, plus o interfaţa care aduce arhiva oamenilor legii la doar câteva click-uri distanţă. De asemenea vine cu frâne mai performante, bare stabilizatoare atât pe faţă cât şi pe spate, jante pe 18 inch încălţate cu pneuri performante şi un sistem Electronic Stability Control setat special pentru Poliţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.