Prima imagine cu noul Dodge Charger

Noul Dodge Charger este foarte aproape de a fi lansat, dar în loc de imagini teaser, sau camuflaje inteligente, cei de la Chrysler îl maschează în maşină de Poliţie.

Prima imagine cu noul Dodge Charger Prima imagine cu noul Dodge Charger

Dodge Charger vine remaniat complet pe acest final de an,adoptând o alură mult mai agresivă decât generaţia actuala. Nu esteîncă momentul lansării şi departamentul de comunicare a venit cuingenioasa idee de a îl prezenta ca maşină de Poliţieîntr-un peisaj obscur pentru a păstrasuspansul. Nuîntâmplător este îmbrăcat în haine de justiţiar, pentru că vaexista o versiune Charger Pursuit, destinată tocmai oamenilorlegii.

Versiunea de bază a lui Charger va avea un motor de 3.6 litriPentastar V6, darprobabil modelele de Poliţie vor veni dotate cu potentul V8 HEMI de5.7 litri. Acesta nu îşi va folosi întreaga capacitate, ci datorităsistemului Multi-Displacement, în funcţie de regimul de rulare, cilindrii nefolosiţi potfi "odihniţi" pentru aobţine o eficienţăsporită.

Versiunea dePoliţie vine cu sistemele specifice de semnalizare cu LED-uri şisonorizare, plus o interfaţa care aduce arhiva oamenilor legii ladoar câteva click-uri distanţă. De asemenea vine cu frâne mai performante, barestabilizatoare atât pe faţă cât şi pe spate, jante pe 18 inchîncălţate cu pneuri performante şi un sistem Electronic StabilityControl setat special pentru Poliţie.