Prima poză oficială cu Nissan Murano CrossCabriolet

Cu ocazia Salonului Auto Los Angeles 2010, japonezii prezintă în premieră mondială noul Nissan Murano CrossCabriolet. Iată prima imagine oficială.

Prima poză oficială cu Nissan Murano CrossCabriolet Prima poză oficială cu Nissan Murano CrossCabriolet

Zvonuri despre o versiune decapotabilă a lui Nissan Murano au apărut încă de acum doi ani, însă doar acum,la Salonul Auto Los Angeles, avem parte de modelul de serie,japonezii oferindu-ne prima imagine oficială a lui MuranoCrossCabriolet, care inaugurează o nouă nişă: cea acrossoverelor decapotabile.

Nissan Murano CrossCabriolet este un model cu opersonalitate distinctă, transformarea fiind destul dereuşită. Maşina are acum doar o pereche de portiere, iar adaptareapărţii din spate la noua structură de cabriolet este destul desofisticată, nefiind neapărat foarte omogenă.

De menţionat că nu vorbim de un concept menit doar să atragăatenţia, ci de un model de serie, ale cărui vânzări vor demara, înAmerica de Nord, chiar din primăvara lui 2011. NissanMurano CrossCabriolet oferă spaţiu pentru 4 persoane şi unportbagaj suficient pentru sacii lor de golf, însă nu se specificănimic despre acoperiş - acesta fiind, cel mai probabil, textil, dinraţiuni de lipsă de spaţiu şi dimensiuni.

În aşteptarea altor informaţii şi imagini oficiale,vă lăsăm pe voi să apreciaţi cât de reuşit este acest NissanMurano CrossCabriolet, primul dintr-o nouă nişălife-style. O nişă pe care ne aşteptăm ca principalii actori dinsegmentul SUV-urilor premium să o atace foarte curând.

Nissan Murano CrossCabriolet, prima imagine oficiala