Prima poză oficială cu Nissan Murano CrossCabriolet

Cu ocazia Salonului Auto Los Angeles 2010, japonezii prezintă în premieră mondială noul Nissan Murano CrossCabriolet. Iată prima imagine oficială.

Prima poză oficială cu Nissan Murano CrossCabriolet Prima poză oficială cu Nissan Murano CrossCabriolet

Zvonuri despre o versiune decapotabilă a lui Nissan Murano au apărut încă de acum doi ani, însă doar acum, la Salonul Auto Los Angeles, avem parte de modelul de serie, japonezii oferindu-ne prima imagine oficială a lui Murano CrossCabriolet, care inaugurează o nouă nişă: cea a crossoverelor decapotabile.

Nissan Murano CrossCabriolet este un model cu o personalitate distinctă, transformarea fiind destul de reuşită. Maşina are acum doar o pereche de portiere, iar adaptarea părţii din spate la noua structură de cabriolet este destul de sofisticată, nefiind neapărat foarte omogenă.

De menţionat că nu vorbim de un concept menit doar să atragă atenţia, ci de un model de serie, ale cărui vânzări vor demara, în America de Nord, chiar din primăvara lui 2011. Nissan Murano CrossCabriolet oferă spaţiu pentru 4 persoane şi un portbagaj suficient pentru sacii lor de golf, însă nu se specifică nimic despre acoperiş - acesta fiind, cel mai probabil, textil, din raţiuni de lipsă de spaţiu şi dimensiuni.

În aşteptarea altor informaţii şi imagini oficiale, vă lăsăm pe voi să apreciaţi cât de reuşit este acest Nissan Murano CrossCabriolet, primul dintr-o nouă nişă life-style. O nişă pe care ne aşteptăm ca principalii actori din segmentul SUV-urilor premium să o atace foarte curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.