Prima reclamă cu Renault Megane 3

Adică un spot care comunică foarte multe lucruri şi care pune noul Renault Megane 3 într-o lumină atât dinamică, dar şi sensibilă. Sau cam asta vor realizatorii...

Se ia o maşină franţuzească, de preferat noul Renault Megane 3. Se ia un peisaj vast, de preferinta deşertul american cu şoselele sale interminabile. Se ia o tipă fotomodel, de preferat din Europa de Est (aici nu băgăm mâna în foc...). Se amestecă în stil franţuzesc, iar rezultatul îl vedeţi în spot.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.