Primele imagini ale lui Peugeot 508

Peugeot 508 ar trebui să se lanseze în două luni de zile, dar primele imagini par să fie ieşit la suprafaţă datorită forumiştilor italieni.

Primele imagini ale lui Peugeot 508 Primele imagini ale lui Peugeot 508

Peugeot 508 este un model important pentru Peugeot franceziipăzind deocamdată bine secretul noului model. Membrii forumuluiitalian Autopareri.com se pare că au deconspirat misterul acestuimodel, postând două imagini cu noul "leu" de clasă medie. Ambeleversiuni sunt date de gol, sedanul etalând partea din faţă iarSW-ul cea din spate.

Peugeot 508 gt

În mare parte designulconceptului prezentat la începutul acestui an este respectat, doarelementele neprofitabile, cum ar fi pretenţioasele faruri numai dinLED-uri, fiind înlocuite cu unele mai conveţionale. Dar în rest sepăstrează fidel elementele versiunii pre-serie, chiar şi nouaidentitate de marcă cu logo-ul pe capotă şi numele mărcii ataşat pelatura superioară a grilei trapez răsturnat reflectă fidelspecificul prototipului. Versiunea în două volume, cunoscută ca GT,pare să fie mai puţin interesantă decât cea în trei, fiind destulde masivă şi aducând în partea posterioară cu Citroen C5Tourer.

Peugeot 508 SW

Alte date nu au fost sustrasede cei care au publicat pozele, dar este clar că acest model acrescut mult faţă de 407, fiind un model 2 în 1 care trebuie săînlocuiască atât modelul amintit anterior cât şi pe cel 607.Lansarea în întreaga splendoare se va consemna la Salonul de laParis, dar probabil cea pentru presă va fi uşor grăbită detranspirarea acestor prime imagini.