Primele imagini ale lui Peugeot 508

Peugeot 508 ar trebui să se lanseze în două luni de zile, dar primele imagini par să fie ieşit la suprafaţă datorită forumiştilor italieni.

Primele imagini ale lui Peugeot 508 Primele imagini ale lui Peugeot 508

Peugeot 508 este un model important pentru Peugeot francezii păzind deocamdată bine secretul noului model. Membrii forumului italian Autopareri.com se pare că au deconspirat misterul acestui model, postând două imagini cu noul "leu" de clasă medie. Ambele versiuni sunt date de gol, sedanul etalând partea din faţă iar SW-ul cea din spate.

În mare parte designul conceptului prezentat la începutul acestui an este respectat, doar elementele neprofitabile, cum ar fi pretenţioasele faruri numai din LED-uri, fiind înlocuite cu unele mai conveţionale. Dar în rest se păstrează fidel elementele versiunii pre-serie, chiar şi noua identitate de marcă cu logo-ul pe capotă şi numele mărcii ataşat pe latura superioară a grilei trapez răsturnat reflectă fidel specificul prototipului. Versiunea în două volume, cunoscută ca GT, pare să fie mai puţin interesantă decât cea în trei, fiind destul de masivă şi aducând în partea posterioară cu Citroen C5 Tourer.

Alte date nu au fost sustrase de cei care au publicat pozele, dar este clar că acest model a crescut mult faţă de 407, fiind un model 2 în 1 care trebuie să înlocuiască atât modelul amintit anterior cât şi pe cel 607. Lansarea în întreaga splendoare se va consemna la Salonul de la Paris, dar probabil cea pentru presă va fi uşor grăbită de transpirarea acestor prime imagini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.