Primele imagini cu Audi Q5 facelift

Autor: Dan Vache 11 iul. 2012 Prezentări

UPDATE: La capitolul motorizări, noul Audi Q5 se prezintă cu două propulsoare diesel şi trei unităţi pe benzină. Cel mai vândut model de la noi va fi, probabil, cel cu motorul 2.0 TDI care dezvoltă o putere de 141 CP şi un cuplu de 320 Nm, care oferă o autonomie de combustibil de 5.3 litri/100 km. Însă pentru cei care vor mai multă putere sub capotă dar şi un consum mai mic, există motorul 3.0 TDI care dezvoltă 241 CP şi un cuplu de 580 Nm.

Motoarele pe benzină sunt în număr de trei: 2.0 TFSI de 221 CP şi 350 Nm, 3.0 litri V6 de 268 CP şi 400 Nm şi 2.0 TFSI disponibil în varianta hibridă care împreună cu motorul electric, dezvoltă o putere de 241 CP. În Germania, preţul de bază pentru noul Audi Q5 facelift va fi de 39.900 euro.

======================================

Producătorul din Ingolstadt a lansat recent o serie de imagini cu noul facelift al SUV-ului Audi Q5. Modificările de la exterior cât şi de la interior sunt minore, dar reuşesc să îşi îndeplinească scopul, şi anume de a împrospăta aspectul SUV-ului german.

După cum spuneam şi mai sus, germanii nu au exagerat cu modificările exterioare. Grila frontală în şase colţuri cunoscută de pe alte modele Audi este disponibilă acum şi pe SUV-ul compact al producătorului german. Farurile şi stopurile au primit un design îmbunătăţit, iar spoilerul faţă a fost redesenat uşor. La interior modificările sunt şi mai puţin vizibile. Volanul a primit un design nou, iar germanii anunţă o creştere a calităţii materialelor.

Constructorul german nu s-a oprit doar la modificările exterioare. Audi Q5 facelift va beneficia de un şasiu revizuit şi o suspensie îmbunătăţită, iar în viitorul apropiat va fi disponibilă o nouă motorizare TFSI de 3,0 litri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide