Primele imagini cu noul Hyundai Grandeur (Azera)

Cea mai mare berlină pe care o va oferi Hyundai în Europa în 2011 va fi urmaşul lui Hyundai Grandeur, o maşină puţin cunoscută la noi. Poate că stilul inspirat din al lui Sonata va schimba lucrurile.

Primele imagini cu noul Hyundai Grandeur (Azera) Primele imagini cu noul Hyundai Grandeur (Azera)

Deşi în USA coreenii sunt foarte bine reprezentaţi în domeniul berlinelor medii (Sonata), mari (Azera) şi de lux (Equus), în Europa au o prezenţă palidă, prin Hyundai Grandeur, omonimul lui Azera. O berlină la cotele unei Skoda Superb, care, momentan, mai este oferită pe foarte puţine pieţe europene, printre care şi România.

Iată că acum a venit rândul noii generaţii să fie dezvăluită publicului, pas cu pas. Pentru început, avem câteva prime imagini oficiale cu noul Hyundai Grandeur, fără alte detalii tehnice sau de echipare.

Noul Grandeur (sau Azera, pe alte pieţe) este clar că preia noua temă de design de la berlina Hyundai Sonata, devenind o limuzină cu o personalitate mult mai bine reliefată, dar care aduce în peisaj şi o notă de dinamism, precum şi mai multă prestanţă.

Deşi nu sunt comunicate datele privind gabaritul, Grandeur se apropie clar de limita celor 5 metri ca lungime (generaţia precedentă are o lungime de 4,9 metri), fiind o propunere care poate concura atât cu berlinele de clasă mare din Europa, cât şi cu cele de clasă medie, dar cu motorizări superioare.

Aşteptăm cu interes mai multe imagini şi informaţii despre noul Hyundai Grandeur, pentru a vedea cum s-au pregătit coreenii pentru confruntarea cu rivalii săi din Europa.

Iată şi prima reclamă cu noul model Hyundai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.