Primele imagini cu noul Nissan GT-R

Nissan GT-R se înnoieşte considerabil pentru 2011, primele imagini apărând pe un blog dedicat acestui model.

Primele imagini cu noul Nissan GT-R Primele imagini cu noul Nissan GT-R

Nissan GT-R întâmpină anul 2011 cu un facelift important,evidenţiat în principal de noile spoilere, conform imaginilorprezentate de GTRBlog.com. Cel din faţă are o formămai aerodinamică, având prizele de aer redesenate şi canalelaterale care direcţionează aerul mai proeminente. Striaţiile nu au doar rol funcţional,ci şi estetic, în cele superioare fiind inserate LED-uri pepost de poziţii, pentru a nu rămâne mai prejos decât rivalultradiţional Porsche 911 Turbo.

Nissan GT-R 2011

Spoilerulposterior este la fel redesenat, având un nou eleron careîmbunătăţeşte apăsarea aerodinamică cu 10%. În plus noul kitîmpreună cu capota motorului redesenată scade coeficientulaerodinamic de la 0,272 la0,268 ceea ce ar trebui să se traducă într-o mai mare eficienţă şiimplicit performanţe mai bune. În acelaşi timp reducerea masei a fosto prioritate şi prin montarea noilor jante s-a scăzut greutatea cu12 kg. Acestea vin în două nuanţe, Hyper Blue Black şi HyperTitanium.

Tot la nivelcromatic noul GT-R se prezintă cu două noi culori pentru caroserie,Aurora Flare Blue Pearl şi Nebula Opal Black, ambele surprinse înimaginea de deschidere. Detaliile tehnice lipsesc însă, deşi înspiritul kaizen este foarte probabil să fie şi ele importante.