Primele imagini cu noul Nissan GT-R

Nissan GT-R se înnoieşte considerabil pentru 2011, primele imagini apărând pe un blog dedicat acestui model.

Primele imagini cu noul Nissan GT-R Primele imagini cu noul Nissan GT-R

Nissan GT-R întâmpină anul 2011 cu un facelift important, evidenţiat în principal de noile spoilere, conform imaginilor prezentate de GTRBlog.com. Cel din faţă are o formă mai aerodinamică, având prizele de aer redesenate şi canale laterale care direcţionează aerul mai proeminente. Striaţiile nu au doar rol funcţional, ci şi estetic, în cele superioare fiind inserate LED-uri pe post de poziţii, pentru a nu rămâne mai prejos decât rivalul tradiţional Porsche 911 Turbo.

Spoilerul posterior este la fel redesenat, având un nou eleron care îmbunătăţeşte apăsarea aerodinamică cu 10%. În plus noul kit împreună cu capota motorului redesenată scade coeficientul aerodinamic de la 0,272 la 0,268 ceea ce ar trebui să se traducă într-o mai mare eficienţă şi implicit performanţe mai bune. În acelaşi timp reducerea masei a fost o prioritate şi prin montarea noilor jante s-a scăzut greutatea cu 12 kg. Acestea vin în două nuanţe, Hyper Blue Black şi Hyper Titanium.

Tot la nivel cromatic noul GT-R se prezintă cu două noi culori pentru caroserie, Aurora Flare Blue Pearl şi Nebula Opal Black, ambele surprinse în imaginea de deschidere. Detaliile tehnice lipsesc însă, deşi în spiritul kaizen este foarte probabil să fie şi ele importante.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.