Primele imagini cu Opel Corsa facelift

Întotdeauna se întâmplă ceva la Corsa: totul s-a schimbat sub exteriorul acestui model în 2010 – şasiul, sistemul de direcţie şi gama de motorizări. Din ianuarie 2011, renumitul autovehicul de dimensiuni mici de la Opel primeşte o nouă garderobă.

Noul facelift al autovehiculului Corsa are la bază designul deja existent, de succes. Acesta reţine caracterul prietenos, abordabil, însă introduce un aspect îndrăzneţ, dinamic care se poate vedea în noul limbaj de design al Opel.

Execuţia sportivă este realizată prin modificarea proporţiilor grilelor superioare şi inferioare. Grila inferioară a devenit mai lată şi mai înaltă, creând imaginea unui autovehicul mai mare. De asemenea, la o examinare mai detaliată, se poate observa că o atenţie deosebită a fost acordată plasei grilajului, care înlocuieşte barele grilajului orizontal actual. S-a obţinut astfel un autovehicul cu o postură mai dinamică în timpul rulării. Impozanta siglă Opel este integrată în bara cromată sculptată de dimensiuni mai mari cu un design nou, adăugând la aspectul expresiv al părţii frontale.

Familia Corsa continuă să dezvolte modelele speciale, îndrăzneţe şi sportive, denumite Color Line. Varianta Color Edition de succes, cu acoperiş vopsit negru şi jante de 17 inch negre ultra lucioase, culori exterioare strălucitoare şi nenumărate alte dotări suplimentare, reprezintă 20 la sută din toate vânzările Corsa din Germania. Ca urmare a acestui răspuns extraordinar, Opel introduce varianta Color Edition peste tot în Europa.

Un nou pachet "Linea" a fost creat pentru a atrage clienţi mai tineri care doresc să îşi personalizeze autovehiculul Corsa. Acesta este caracterizat prin două dungi mari albe sau negre de-a lungul caroseriei. Culoarea jantelor de 17 inch şi a capacelor oglinzilor laterale se asortează cu dungile.

Versiunea OPC de 141 kW/192 CP este cel mai performant model din familia Corsa şi a fost, de asemenea, reconceput pentru a se potrivi cu noua gamă Corsa, în special datorită noilor faruri şi noii grile.

Motoarele noului Opel Corsa au o putere ce variază între 65 CP şi 192 CP. Această gamă de sisteme de propulsie a fost revitalizată în 2010 cu multe motoare noi, care reduc consumul de carburant şi emisiile de CO2 cu 13 procente, sporind în acelaşi timp puterea motorului în majoritatea cazurilor.

De acum înainte, tehnologia ecologică Start/Stop devine o caracteristică standard a Corsa ecoFLEX cu motor 1.3 CDTI 70 kW/95 CP. Datorită acestei noi caracteristici, consumul de combustibil în ciclul mixt este redus de la 3,7 la 3,5 litri/100 km şi emisiile de la 98 la numai 94 g/km CO2 în cazul versiunilor cu trei uşi. Variante cu cinci uşi ajunge le 3,6 l/100 km şi emite numai 95 g/km CO2. Tehnologia Start/Stop oferă cele mai mari beneficii în mediul urban, cu un consum de combustibil de 4,2 litri la 100 kilometri, faţă de 4,6 l/100 km la modelul anterior.

În plus faţă de stilul său atletic, dinamic şi plăcerea sporită în timpul călătoriei, Corsa oferă clienţilor săi şi un nivel ridicat de calitate. Raportul de calitate DEKRA 2010 pentru Germania a desemnat Corsa ca fiind câştigătorul general, cu cea mai mică rată de apariţie a defecţiunilor dintre toate autovehiculele testate. DEKRA (Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein) este un furnizor de servicii complete pentru mobilitatea sigură şi eficientă şi este cea mai bună organizaţie tehnică expertă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.