Primele imagini cu Subaru BRZ

Autor: Gabriel Grosoiu acum 9 ani Prezentari

Subaru BRZ de pe tare.ro

Nici nu am avut timp să analizăm cu atenţie fotografiile oficiale cu noua Toyota GT 86, că japonezii de la Subaru ne arată propria lor versiune asupra coupe-ului realizat de cele două companii, în parteneriat. Aşa cum Toyota a păstrat o mare parte din liniile conceptului FT-86, şi cei de la Subaru vor veni pe piaţă cu o maşină foarte apropiată de show car-ul BRZ STI Concept.

Noul Subaru BRZ este fratele lui Toyota GT 86

După cum putem observa, proporţiile au rămas neatinse. Aceeaşi capotă lungă şi acelaşi posterior irezistibil, marcat de difuzorul de aer plasat strategic, precum şi de eşapamentul dublu. Chair dacă Subaru nu a prezentat nicio imagine cu interiorul lui BRZ, ne putem face o idee asupra acestuia, având în vedere cum arată habitaclui lui GT-86.

Sub capotă, totul este aşa cum ne-am aştepta, iar acest lucru nu poate fi decât pozitiv. Mai ales atunci când motorul boxer este lăudat de inginerii de la Subaru drept cel mai jos poziţionat propulsor al lor de până acum, cu consecinţe foarte bune asupra dinamicii. 200 CP vor fi disponibili, precum şi un cuplu de 200 Nm.

Subaru BRZ are un motor de 2.0 litri, cu 200 CP si 200 Nm

Maşina promite o ţinută de drum excepţională, iar acest lucru va putea fi realizat cu ajutorul suspensiei uşoare şi rigide, precum şi a unei aerodinamici îmbunătăţite semnificativ de capota din aluminiu, a cărei linie coboară mai jos decât în cazul altor coupe-uri. Sistemul electronic de stabilitate va veghea la siguranţa pasagerilor, în momentele de conducere la limită, iar transmisia beneficiază de două moduri de lucru.

Cutia manuală cu şase rapoarte oferă un levier al schimbătorului foarte scurt, în vreme ce transmisia automată, tot cu şase trepte, dispune de programul S. Acesta măreşte viteza de schimbare a rapoartelor, iar pentru cei care vor să deţină controlul absolut este disponibil şi modul manual, ajutat de LED-urile care indică schimbarea optimă a treptelor. Atât Subaru BRZ, cât şi fratele său de la Toyota vor sosi pe piaţă în cursul anului viitor.

Subaru BRZ este primul model din istoria marcii avand tractiune doar pe puntea spateComentarii
Inchide