Primele poze reale cu noul hot hatch Opel Astra!

Britanicii de la Autocar ne arată primele imagini cu Vauxhall Astra VXR, omologul viitorului Opel Astra GTC. Apare, totuşi, o dilemă: vorbim de imagini oficiale reale, ”scăpate” pe internet, sau de schiţe în photoshop? Vedeţi aici.

Primele poze reale cu noul hot hatch Opel Astra! Primele poze reale cu noul hot hatch Opel Astra!

Pe baza noului Opel Astra au apărut, până acum, versiunea break Astra Sports Tourer, precum şi sedanul (deocamdată ca model Buick). Cel mai aşteptat, însă, rămâne urmaşul lui Astra GTC, prefigurat de conceptul GTC Paris. O maşină care se anunţă un rival serios pentru Volkswagen Scirocco sau Renault Megane Coupe.

Britanicii de la Autocar au intrat în posesia primelor imagini, zic ei, oficiale cu versiunea de top a noului model - vezi aici imaginile. De fapt, vorbim de omologul lui Astra GTC OPC de peste Canalul Mânecii, Vauxhall Astra VXR. Care se anunţă un hot-hatch compact foarte performant, urmând a beneficia de un motor de 300 CP pentru a putea concura umăr la umăr cu Ford Focus RS sau Renault Megane RS 250.

Modelul va beneficia de un şasiu pus la punct de specialiştii din Marea Britanie, suspensia faţă beneficiind de aceeaşi soluţie HiPerstrut de pe Insignia OPC, pentru un comportament cât mai bun pe circuit. De asemenea, s-a renunţat la diferenţialul electronic (care prelua funcţia unui diferenţial cu alunecare limitată), înlocuit acum de unul mecanic, de tip Quaife.

Din păcate, se pare că nu vom vedea la Salonul Auto Geneva 2011 acest model, ci în toamnă, la Frankfurt 2011. Probabil acum, în primăvară, este rândul versiunii familiste Astra Sedan să fie prezentată în premieră mondială. Deci încă puţintică răbdare pentru noul Astra GTC...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.