Primele schiţe oficiale cu noua generaţie KIA Rio

Cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011, coreenii ne vor prezenta noua generaţie KIA Rio. Deocamdată, ne ”ademenesc” doar cu nişte schiţe foarte incitante.

Primele schiţe oficiale cu noua generaţie KIA Rio Primele schiţe oficiale cu noua generaţie KIA Rio

Actuala KIA Rio este un model destul de tern în peisajul auto actual, fiind o maşină de clasă mică din segmentul low-cost, un rival destul de serios pentru Dacia Logan sau Sandero. Noua generaţie, însă, îşi propune să evolueze la toate capitolele.

În primul rând, la cel ţinând de aspectul exterior, care se anunţă surprinzător şi îndrăzneţ. Dacă ar fi să luăm ad-literam schiţele cu noul KIA Rio prezentate oficial de către constructorul coreean, parcă am avea de a face cu o versiune mai agresivă a lui Volkswagen Golf...

De fapt, noua KIA Rio va fi mai degrabă un rival pentru Volkswagen Polo, coreenii ameninţând că modelul va fi un rival de temut în segmentul B - de altfel, oficialii se referă la noul model drept "the next big step" în procesul de revoluţionare a designului KIA.

Alte detalii despre noua generaţie nu ne sunt date, dar coreenii sunt încrezători în viitorul succes al modelului, având în vedere că, în 2010, actuala generaţie a înregistrat vânzări de circa 205.000 unităţi pe plan mondial. Mai mute informaţii despre noua KIA Rio vom avea în preajma Salonului Auto Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.