Primul teaser cu noul SSC Ultimate Aero

Shelby Super Cars ne anunţă că pentru luna viitoare ne pregăteşte o surpriză: un supercar capabil să doboare recordul de viteză stabilit de Bugatti.

Primul teaser cu noul SSC Ultimate Aero Primul teaser cu noul SSC Ultimate Aero

Noua generaţie SSC Ultimate Aero va debuta, conform unui teaser oficial, în luna septembrie a acestui an. Să fie oare la Salonul Auto de la Paris? Puţin probabil din moment ce SSC nu este listat ca participant. Însă ştim deja că modelul a fost prezentat într-o gală privată cu mai multe VIP-uri, de către designerul Jason Casriota, omul care a lucrat la Ferrari 599, Maserati Birdcage sau Maserati GranTurismo.

SSC Ultimate Aero doreşte să doboare recordul de 431 km/h stabilit de Bugatti Veyron Super Sport, un lucru destul de greu de realizat însă. Chiar şi fără o asemenea performanţă, cele 12 unităţi programate pentru a fi produse se vor vinde imediat, cu un preţ ce se va situa între 800.000 şi 900.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.