Reclamă - Honda Accord

Creatorii reclamei au reuşit să realizeze cu ajutorul pieselor compenente ale unei Honda Accord o reacţie în lanţ, care uimeşte prin orginalitate şi diversitate.

Oficialii Honda au declarat că reclama este reală 100% şi că la ea o echipă întreagă de oameni a muncit mai multe săptămâni la rând. Deşi unele componente în mişcarea lor sfidează parcă legile fizicii, iar complexitatea reacţiei în lanţ este prea mare pentru a justifica alegerea soluţiei clasice în dauna celei de editare pe computer, suntem nevoiţi până la probele contrare să-i credem pe japonezi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.