Reclamă - Honda Civic

Deşi noua generaţie a modelului Honda din clasa compactă are un design futurist, venit parcă din altă lume, această reclama vine să ne readucă aminte caracterul personal al creaţiei japoneze.

Clipul video continuă seria reclamelor originale marca Honda şi prezintă spectaculos modul în care un cor de oameni reuşeste să suplinească perfect coloana sonoră. Precum în reclamă cu Accord, oficialii japonezi au declarat că este una 100% reală, iar frumuseţea acesteia constă tocmai în incertitudinea veridicităţii ei apărută în gândul celui care o vizionează.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.