Reclamă Skoda Fabia

Campania de promovare pentru noua generaţie Skoda Fabia curpinde şi o reclamă ingenioasă prin care departamentul de marketing vrea să ne trimită cu gândul la dulciurile iubite de toată lumea.

Reclama porneşte într-o atmosferă specifică vârstei copilăriei, cu o melodie tipică celor mici, având ca temă principală realizarea unei maşini numai din dulciuri. Sloganul general este „Noua Fabia. Plină de lucruri adorabile” cu referinţă directă la materialele componente ale modelului din reclamă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.