Renault Clio Facelift – Lansarea în România

Autor: Silviu Draganescu 26 iun. 2009 Prezentări
Renault Clio Facelift – Lansarea în România

Noul Renault Clio este acum disponibil cu un design nou, venind cu o gamă extinsă atât din punctul de vedere al variantelor de echipare, cât şi al versiunilor de caroserie. Designul exterior nou se distinge prin alura dinamică şi modernă, în timp ce interiorul a fost revizuit în sensul obţinerii unui nivel superior de confort şi calitate, acordându-se o atenţie deosebită şi detaliilor de finisare.

O noutate importantă este, de asemenea, introducerea versiunii Estate. Fiind unul dintre cele mai compacte break-uri de pe piaţă, Renault Clio Estate se adresează celor care îşi doresc o maşină cu dimensiuni reduse, dar spaţioasă şi confortabilă pentru întreaga familie. Capacitatea de încărcare este impresionantă pentru clasa mică, volumul minim al portbagajului fiind de 439 litri.

Clio Estate face şi obiectul parteneriatului de imagine cu Monica Anghel, binecunoscuta artistă din România care a apreciat confortul, siguranţa, dar şi personalitatea noului model. Monica Anghel conduce un Clio Estate 1,5 dCi 85 CP generos echipat, din lista dotărilor făcând parte trapa panoramică, jantele din aliaj şi toate sistemele de siguranţă disponibile. “Am ales o masina care se potriveste cu exigentele mele de citadina prin excelenta. Clio Estate este elegant, confortabil si consuma putin. Se conduce usor, se parcheaza lejer si cu toate astea ma pot duce linistita la munte, cu trei prieteni plus bagaje. Pe deasupra, este o masina sigura si bine dotata”, au fost cuvintele artistei.

Din punctul de vedere al echipărilor, gama Noul Clio s-a extins, fiind disponibile 4 versiuni: Authentique, Expression, Dynamique şi Exception. Cele trei motoare pe benzină, 1,2 16V 75 CP; 1,4 16V 100 CP şi 1,6 16V 110 CP şi cele două propulsoare diesel 1,5 dCi 70 CP şi 1,5 dCi 85 CP respectă mediul înconjurător prin consumul scăzut de carburant, de la 4l/100 km şi emisiile poluante reduse. Preţurile pornesc de la 8.990 euro cu TVA, noul model beneficiind şi de o ofertă ce cuprinde garanţia de 3 ani sau 100.000 km şi finanţarea cu 0% dobândă la leasing. Preţul de 8990 euro corespunde versiunii Authentique 1,2 16V 75 CP dotată cu aer condiţionat, ABS+AFU, airbaguri frontale adaptabile pentru şofer şi pasager, computer de bord, direcţie asistată electric, închidere centralizată.

Clio Renault Sport oferă performanţe dinamice la cel mai înalt nivel al clasei, oferind toate satisfacţiile unui automobil sport veritabil.

Noul Clio este primul model din categoria sa care a obţinut cinci stele la testele EuroNCAP, iar în 2006 a fost ales “Maşina Anului în Europa”. Fiabilitatea este la cel mai înalt nivel, Clio III fiind clasificat ca “excelent” de către ADAC (Clubul Auto German) după un an, doi ani şi trei ani de rulaj. Sondajul JD Power realizat în Franţa a confirmat că 80% dintre proprietari sunt foarte satisfăcuţi de alegerea făcută. Din 1990 de când s-a început producerea modelului, Clio a fost vândut în aproximativ 10 milioane de exemplare în peste 100 de ţări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide