Renault Duster – primele imagini oficiale

Renault Duster ar putea fi obiectul unui quiz de genul “găseşte cinci diferenţe”, pe care nimeni nu ar reuşi să îl dezlege.

Renault Duster – primele imagini  oficiale Renault Duster – primele imagini oficiale

Renault Duster este mai mult decât ne aşteptam. Adică anticipam că o să fie foarte asemănător cu originalul Dacia Duster, dar nu în asemenea proporţie covârşitoare. Dacă la precedentele modele vândute sub cele două mărci înfrăţite diferenţierea se făcea, pe lângă simbolurile mărcii şi printre o grilă uşor schimbată, acum Renault redefineşte termenul uşor. Mai precis este nevoie de o lupă pentru a vedea că grila are câte doi "dinţi" de fiecare parte a siglei în locul celor trei striaţii de la Dacia.

Cei mai mulţi vor observa însă că locul logo-ului Dacia de pe grila frontală, hayon, jante şi volan este luat de rombul Renault. În rest totul rămâne aşa cum ştiam, ba chiar şi decorul digital este identic, fapt care ne-a făcut să credem că este vorba de o procesare grafică neoficială a imaginilor originale. Până la urmă se pare că este chiar geamănul Renault, unul atât de puţin schimbat încât francezii au considerat că nu ar trebui să investească într-o şedinţă foto separată. Acest model va fi lansat în Rusia, America Latină, Orientul Mijlociu şi India. Singura modificare tehnică de care se vorbeşte este adaptarea modelului pentru a funcţiona cu bio-etanol pentru Brazilia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.