Premiera  Renault Fluence live - vezi noul Fluence la Frankfurt 2009

Noul Renault Fluence este o maşină foarte fluidă şi în realitate, anunţându-se, cel puţin la primul contact cu aspectul exterior şi interior, un urmaş de succes al lui Megane Sedan.

Renault Fluence live - vezi noul Fluence la Frankfurt 2009 Renault Fluence live - vezi noul Fluence la Frankfurt 2009

Noul Renault Fluence este, de fapt, versiunea în trei volume a berlinei Renault Megane 3, însă are un aspect exterior modificat, pentru a se diferenţia în gamă. Portbagajul are o capacitate foarte bună, de 530 de litri, iar ampatamentul de 2,7 metri asigură o habitabilitate excelentă pe locurile din spate. Motorizările sunt preluate de la Megane 3, fiind vorba de două pe benzină şi un diesel 1,5 dCi, derivat în 3 variante de putere.

VEZI RENAULT FLUENCE LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.