Renault Kanjara - Fratele Daciei Kanjara

Dacia Kanjara ar putea fi lansată în viitor şi sub numele de Renault Kanjara, alături de modificările de rigoare.

Renault Kanjara - Fratele Daciei Kanjara Renault Kanjara - Fratele Daciei Kanjara

Spate usor modificatDeşi numele de Kanjara nu a fost confirmat încă de cei de la Dacia, care ne-ar putea pregăti chiar o surprinză în legătură cu acest aspect, iată că deja au început să apară speculaţii şi asupra unei versiuni Renault. Vă reamintim că actualul model Dacia Logan se vinde sub numeroase nume: Renault Logan, Mahindra Logan, Tondar 90 sau Nissan Aprio.

De aceea, chiar dacă oficialii Renault nu au declarat nimic în acest sens, ne aşteptăm că noua Dacia Kanjara să se vândă sub numeroase alte denumiri. Prima dintre ele ar fi chiar Renault Kanjara, care s-ar prezenta probabil cu o grilă faţă schimbată, aşa cum se poate vedea şi din pozele ataşate, pentru ca pe portbagaj sigla Dacia să fie schimbată cu diamantul francez. Pozele sunt în mod evident modificate pe calculator pe baza imaginilor prezentate de Promotor.ro în premieră mondială pentru presa auto.

În ceea ce priveşte motorizările, ne aşteptăm la benzinare de 1,6 litri şi 2.0 litri plus dieseluri de 1,5 şi probabil 1,6 litri. Un aspect interesant la acest capitol este reprezentat de norma de poluare, noul SUV Dacia Kanjara fiind obligat să respecte cu toate motorizările normele Euro 5. De aceea, unele propulsoare actuale, precum 1,6 8v sau 1,9 dci 130 CP nu ar putea ajunge pe noul model, nefiind capabile de respectarea noilor restricţii ecologice.

Dacă nu vă place însă modul în care arată noua Dacia Kanjara, puteţi oricând să apreciaţi propunerile trimise de vizitatorii Promotor.ro cu privire la designul noului Dacia SUV

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.