Renault Latitude - Urmaşul lui Vel Satis

Renault a prezentat primele poze cu cel mai nou, şi în aceleaşi timp, cel mai mare model din gama sa: Latitude, un vehicul mai mare decât Laguna.

Profil sportivUrmând reţeta folosită la Fluence şi la Koleos, Renault lansează un nou model după ce echivalentul cu sigla Samsung a fost lansat de câteva luni bune. Iar aici vorbim evident de Samsung SM5, care cu doar câteva mici detalii estetice schimbate, s-a transformat în Renault Latitude. Construit în Coreea de Sud, noul model s-a aflat în teste sub camuflaj, în varianta Samsung, chiar şi prin România.

Francezii au ales să renunţe la denumirea Safrane, scoasă de la naftalină de curând, şi să ne prezintă Latitude. Maşina, mai lungă decât vechiul Vel Satis dar semnificativ mai puţin înaltă, va fi o ofertă tentantă pentru clienţii de maşini luxoase din Asia, Africa de Nord, Australia şi Europa de Est. De altfel, lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Moscova în august, comercializarea urmând să demareze de la finalul acestui an.

Renault Latitude, care oferă printre dotări climă automată cu trei zone, scaune cu masaj sau sistem audio Bose, va fi lansată şi în Europa de Vest, însă abia anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.