Renault Latitude - Urmaşul lui Vel Satis

Renault a prezentat primele poze cu cel mai nou, şi în aceleaşi timp, cel mai mare model din gama sa: Latitude, un vehicul mai mare decât Laguna.

Profil sportivUrmândreţeta folosită la Fluence şi la Koleos, Renault lansează un noumodel după ce echivalentul cu sigla Samsung a fost lansat de câtevaluni bune. Iar aici vorbim evident de Samsung SM5, care cu doar câteva mici detalii esteticeschimbate, s-a transformat în Renault Latitude. Construit în Coreeade Sud, noul model s-a aflat în teste sub camuflaj, în variantaSamsung, chiar şi prin România.

Francezii au ales să renunţe la denumirea Safrane, scoasă de la naftalină de curând, şi să ne prezintă Latitude.Maşina, mai lungă decât vechiul Vel Satis dar semnificativ maipuţin înaltă, va fi o ofertă tentantă pentru clienţii de maşiniluxoase din Asia, Africa de Nord, Australia şi Europa de Est. Dealtfel, lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Moscovaîn august, comercializarea urmând să demareze de la finalul acestuian.

Renault Latitude, care oferă printre dotări climă automată cutrei zone, scaune cu masaj sau sistem audio Bose, va fi lansată şiîn Europa de Vest, însă abia anul viitor.