Renault Logan Sport F1 Team

Renault va lansa la Salonul Auto de la Sao Paulo versiunile sport ale modelelor de intrare in gamă, Sandero şi Logan.

Renault Logan Sport F1 Team Renault Logan Sport F1 Team

Difuzor spate pe Sandero F1 TeamTitulatura de "F1 Team" a fost folosită de Renault pentru o serie de hot-hatch-uri ce au reuşit să-şi câştige titlul de cele mai multe ori de cel mai bun model din clasă. Dar acolo vorbeam de modele de 200 CP şi chiar mai mult. Acest lucru nu mai este valabil şi la maşinile alăturate, care vor fi echipate cu motorul de 1,6 litri, cu 16 supape capabil de a funcţiona cu etanol.

Printre modificările exterioare putem aminti de culoarea galbenă, jantele afumate, stickerele specifice, geamurile fumurii şi spoilerele modificate. Dacă despre Sandero F1 Team ştim deja că va fi produs într-o serie limitată de doar 5 exemplare, ne aşteptăm că acelaşi lucru să fie valabil şi pentru versiunea Logan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.