Renault Megane 3 RS - Ediţie specială

Renault pregăteşte pentru Salonul Auto de la Frankfurt câteva surprize legate de modelul Megane 3 RS.

Renault Megane 3 RS - Ediţie specială Renault Megane 3 RS - Ediţie specială

Precum se poate vedea şi în poza ataşată ce reprezintă un capac de motor, un cod ştanţat ne dezvăluie faptul că Renault pregăteşte o variantă de 275 CP a motorului de 2.0 litri TCE supraalimentat. Zvonuri despre o asemenea versiune testată deja pe Nurburgring circulă pe forumurile pasionaţilor de ceva timp, dar imaginea de faţă vine să confirme bănuielile.

De asemenea, noi poze spion ne arată şi un Renault Megane cu 5 uşi surprins în teste în varianta RS, producătorul francez urmând să ne prezinte cel mai probabil ambele noutăţi la Salonul Auto de la Frankfurt, pentru că vânzările noului Renault Megane 3 RS să înceapă din luna noiembrie în ambele versiuni de motorizare, dar şi de caroserie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.