Renault Megane 3 se pregăteşte de un facelift

Renault Megane 3 va primi anul viitor un facelift, iar francezii de la Autoplus sunt primii care se grăbesc să-şi imagineze noul model.

Renault Megane 3 se pregăteşte de un facelift Renault Megane 3 se pregăteşte de un facelift

Lansată în urmă cu doi ani, noua generaţie Renault Megane nu a reuşit să depăşească performanţele atinse de modelul anterior, astfel că vom vedea încă de anul viitor un facelift. Francezii de la AutoPlus consideră că se vor împrumuta deja câteva elemente prezentate pe conceptul Renault DeZir. Având în vedere faptul că, cel mai probabil designul ce se va regăsi pe Renault Megane 3 este deja finalizat iar cei de la AutoPlus au furnizat de cele mai multe ori numeroase imagini interesante, nu ar fi exclus că imaginea ataşată să fie mai aproape de versiunea finală decât credem.

În ceea ce priveşte partea tehnică, nu se anunţă multe schimbări. Mai multe vom afla însă anul viitor, lansarea oficială urmând să aibă loc loc foarte posibil la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.