Renault Megane 3 Sedan - Primele poze spion

După apariţia noului Samsung SM3, viitorul Renault Megane 3 Sedan, ce se va numi se pare Fluence, nu ne mai pregăteşte nici o surpriză. Oare?

Renault Megane 3 Sedan - Primele poze spion Renault Megane 3 Sedan - Primele poze spion

17.06.2009: UPDATE FOTO

Britanicii de la AutoExpress au cele mai noi poze cu viitorul Renault Megane 3 Sedan. Construit de platforma tehnică a lui Megane 3, noul Renault Fluence se va lansa iniţial în ţările din Europa de Est şi America de Sud, dar va ajunge chiar şi în Marea Britanie anul viitor.

Mai multe poze puteţi vedea pe AutoExpress.co.uk.

28.01.2009:

A;a vrem să arate noul Megane SedanAbia am văzut primele poze cu Renault Megane 3 şi iată cu au apărut presupuneri cu privire la diferite tipuri de caroserii. Este şi cazul lui Megane 3 Sedan, ilustrat în această poză, pornindu-se de la o imagine a modelului hatchback. Oficialii Renault nu au declarat nimic despre o posibilă viitoare caroserie sedan la noua generaţie Megane 3. De altfel zvonurile infirmau existenţa uneia în viitor dar iată că acum modelul a fost surprins în teste.

Rămâne de văzut dacă Renault decide să repete experimentul Renault Clio Symbol. Noi l-am vrut aşa, dar a ieşit altfel. Poate de data asta Renault va fi mai inspirat. Lansarea va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.