Renault Megane Extreme la Salonul Auto de la Sao Paulo

Renault Brazilia a prezentat la salonul auto local o versiunea Extreme a modelelor Megane Sedan şi Megane Break, caracterizate de un aspect sportiv.

Renault Megane Extreme la Salonul Auto de la Sao Paulo Renault Megane Extreme la Salonul Auto de la Sao Paulo

Printre principalele modificări amintim de spoilerul faţă preluat de la Megane RS, detaliile din crom, pedalele din aluminiu, volanul din piele, oglinzile şi jantele vopsite antracit şi un eleron spate. Motoarele disponibile sunt 1,6 Hi-Flex de 115 CP şi un 2.0 litri de 138 CP, ultimul putând fi cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau una automată secvenţială ProActive.

De remarcat că modelul este unul fără facelift iar versiunile acestea speciale sunt rezervate pe moment pentru piaţa locală.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.