Renault - Premieră mondială

Renault a anunţat că se va folosi de London International Motor Show, ce se va ţine între 22 iulie şi 3 August, pentru a prezenta în premieră mondială un nou model.

Renault - Premieră mondială Renault - Premieră mondială

Producătorul francez nu a dat mai multe detalii referitoare la modelul care va prezentat în premieră mondială. Însă dacă ne gândim că noul Renault Laguna Coupe a fost prezentat oficial la Festivalul de film de la Cannes, atunci rămâne în principiu o singură posibilitate: Renault Megane 3, chiar dacă a fost iniţial anunţat pentru Salonul Auto de la Paris.

Dar despre Megane 3, Promotor.ro v-a informat deja asupra modului în care va arată, motorizările disponibile şi ambianţa interioară. Ramâneţi alături de noi şi în zilele care urmează şi misterul va fi elucidat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.