Renault Scenic la Geneva 2009

Autor: Oraan Mărculescu acum 13 ani Prezentări

08.04.2009: UPDATE FOTO şi INFO

Scenic: spatios si confortabilCei interesaţi de cel mai nou monovolum francez, Renault Scenic, au la dispoziţie acum informaţii complete: o supergalerie foto-video, precum şi toate informaţiile şi detaliile oficiale despre maşină.

În România, Renault Scenic, în cele două versiuni (cu 5 şi cu 7 locuri) va fi disponibil începând cu luna septembrie 2009.

Preţurile şi nivelurile de echipare urmează să fie comunicate până atunci.

 

03.03.2009 (19:50): UPDATE FOTO LIVE GENEVA 2009

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL RENAULT SCENIC surprinse de Promotor.ro în direct din standul Renault la Geneva 2009!

Vezi imaginile în galeria multimedia

03.03.2009:

Scenic - un monovolum completMai mare, mai spaţios şi mai diferenţiat de gama Megane decât până acum, noul Renault Scenic pare o evoluţie minoră a precedentei generaţii – dar nu vorbim de un facelift, ci de o maşină complet nouă.

Dacă partea frontală adoptă o imagine "cuminte", în ton cu targetul familist pe care îl vizează, partea din spate este foarte sofisticată, cu stopuri de o formă inedită, care îi conferă maşinii un aspect mai mult luxos decât practic.

Vom avea parte de două versiuni: Renault Scenic, cu 5 locuri, precum şi Renault Grand Scenic, cu 7 locuri, ambele cu un nivel foarte ridicat al confortului şi listei de dotări.

Mai multe detalii, cu ocazia Salonului Auto Geneva 2009.

04.06.2009 – Totul despre Renault Scenic

Noul Renault Scenic ajuns la generaţia a III-a este un vehicul mai matur, dar totodată tineresc păstrând liniile şi specificul noi generaţii Renault Megane. Noul model este mai lung decât predecesorul cu 8 centimetri, totalizând 4,34 metri. Acest lucru se traduce şi într-un ampatament sporit cu 2 cm, faţă de Renault Scenic II. Noua generaţie excelează la modularitate, bancheta din spate putând culisa pe o şină de 13 centimetri şi se poate rabata complet, dezvăluind un spaţiu util de 1.8 metri cubi. În configuraţia standard, capacitatea portbagajului este de 522 de litri şi are o gură foarte amplă de încărcare.

Pe lângă spaţiul necesar bagajelor şi pasagerii se vor simţi în largul lor, calitatea materialelor fiind îmbunătăţită. De asemenea, consola centrală, de inspiraţie Megane, integrează un nou ecran TFT şi (opţional de 490 euro) sistemul de navigaţie Tom Tom Carminat. Poziţia la volan a fost îmbunătăţită, podeaua fiind radicată cu 15 mm şi volanul înclinat cu 2,4 grade.

Un număr de cinci motoare pe benzină, inclusiv performantul TCE 130, şi şapte unităţi Diesel vor fi oferite. Patru dintre propulsoarele de pe gama Renault Scenic III poart semnătura Renault eco², respectând noile standarde privind ecologia. La sfârşitul lui 2009 se va introduce şi o versiune pe GPL a lui Renault Megane Scenic.

Ca şi Renault Megane Estate acest model va intra într-un ciclu de revizii extins de la 1 an la 2 ani şi 30.000 km.

 

 

 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide