Renault Twingo dCi 85 eco2

Renault extinde gama motorizărilor modelului Twingo, cu propulsorul 1.5 dCi de 85 CP în versiunea eco2, adică mai puternic dar totuşi, aşa cum sugerează exponentul 2, economic şi ecologic.

Renault Twingo dCi 85 eco2 Renault Twingo dCi 85 eco2

Renault Twingo a fost conceput pentru a fi un automobil de oraş ieftin de folosit şi blând cu mediul înconjurător. Doar că în materie de motorizări Diesel, adică tocmai acelea care corespund descrierii de mai sus, în gamă se afla unul singur, cel dCi de 65 CP. Astfel francezii lansează şi versiunea superioară de putere a acestuia, adică dCi 85. Motorul va fi disponibil pentru versiunile Dynamique şi GT

Faţă de versiunea de bază, propulsorul nou introdus oferă 20 CP în plus şi un cuplu de 200 Nm. Puterea adiţională vine însă pe fondul unui consum de combsutibil mixt mai mult decât rezonabil , 4 litri la 100 km. Gama de motoare a acestui model a urcat astfel la 6, patru pe benzină: 1.2 60 cp, 1.2 16V 75 cp, TCe 100 (doar pentru Twingo GT ) şi 1.6 16V 133hp (Twingo Renault Sport ) şi două diesel de 1.5 dCi.

Preţurile pentru acest model vor începe de la 14.850 de euro în Franţa. De asemenea, acest model va fi lansat în întreaga Europa în luna ianuarie a anului viitor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.