Renault Twingo facelift, în premieră la Frankfurt 2011

Renault Twingo facelift a debutat la Salonul Auto Frankfurt 2011, dar francezii nu au schimbat doar aspectul citadinei.

Renault Twingo facelift, în premieră la Frankfurt 2011 Renault Twingo facelift, în premieră la Frankfurt 2011

Pe lângă supercaruri şi SUV-uri noi, Salonul Auto Frankfurt 2011 a fost o rampă de lansare şi pentru un nou val de vedete ale clasei mini. Noul Renault Twingo a fost punctual de atracţie al standului francez, datorită faceliftului său amplu. Practic, partea frontală este complet revizuită, iar acum avem o bară de protecţie care "muşcă" mai mult din întregul ansamblu, integrând semnalizatoarele, dar şi uriaşele proiectoarele de ceaţă.

Noul Renault Twingo a fost punctul de atractie al standului francez.

Logo-ul Renault este acum mai generos dimensionat, iar calandrul care urmează tendinţele anunţate de conceptul Renault DeZir continuă linia concavă a farurilor cu fundal negru. La partea din spate, noul Renault Twingo a primit un set suplimentar de stopuri, amplasate pe hayonul care a primit şi el o nouă formă. La o privire mai atentă, se poate observa că citadina lui Renault are acum şi un eleron, integrat discret în uşa portbagajului.

Noul Renault Twingo are ceva pus deoparte şi pentru cei carora le place să petreacă mult timp configurându-şi viitoarea maăină. O gamă de jante alcătuită din nu mai puţin de 24 de modele noi, dar şi culorile Blue Rose Fuschia şi Bermuda, noi şi ele în ofertă, vor fi pe placul viitorilor clienţi ai micului Renault. De asemenea, pe lânga versiunile speciale Gordini şi Renault Sport, Noul Renault Twingo va pune la bătaie şi decoraţiuni pentru acoperiş, iar cât de curând va fi disponibil şi un sunroof textil.

La interior, calitatea materialelor a fost ameliorata.

Aşa cum era de aşteptat, noul Renault Twingo a primit un upgrade şi la interior, unde calitatea materialelor a fost ameliorată, iar pentru butoane şi aerisiri poate fi alesă una dintre culorile Gloss Black, Green Anise, Marjorelle Blue sau Metallic Grey. Ca să nu rămână în urma concurenţilor, noul Renault Twingo va pune la dispoziţia pasagerilor numeroase echipamente high-tech, precum conectivitate Bluetooth şi dock pentru iPod si iPhone, dar şi clasicul GPS.

Stopurile duble si eleronul discret sunt noi pentru Renault Twingo facelift.

Oferta motoarelor include propulsoarele de 1.5, pe motorină, cu puterea de 75 sau 85 CP, dar şi 1.2-ul pe benzină, care poate oferi 75 de cai-putere în varianta aspirată, sau 100, pentru versiunea TCE. Vârful de gamă va oferi 133 CP, prin intermediul propulsorului pe benzină de 1,6 16V. Noul Renault Twingo se poate lăuda şi cu emisii poluante diminuate, faţă de versiunile anterioare. Rămâne de văzut dacă modificările aduse noului Twingo vor reuşi să mai fure din clienţii lui Fiat 500 sau chiar ai proaspătului Volkswagen Up!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.