REVA EV Frankfurt 2009

Dacă nu aţi auzit de REVA nu-i nimic, nici noi nu am auzit prea multe. Dar ei spun că au făcut prima maşină care se încarcă instant, cât ai da un SMS. O să o vedem la Frankfurt...

REVA EV Frankfurt 2009 REVA EV Frankfurt 2009

REVA este un producător indian care asamblează maşinuţe electrice, dar produsele lor sunt încă modeste în cifre de vânzări. Dar indienii perseverează şi aruncă o bombă mediatică pentru Salonul de la Frankfurt, prima maşină care se încarcă prin SMS. Teoretic, atunci când vezi că se golesc bateriiile, dai un SMS şi firma mamă prin intermediul unui sistem la distanţă denumit REvive ţi-le încarcă. Din păcate REVA nu prea ne explică exact cum funcţionează acest sistem, dar o să bănuim că este doar un artificiu de PR pentru a capta atenţia.

Pe lângă această aparent neverosimilă informaţie, REVA ne mai spune că va veni la Frankfurt cu două noi maşini electrice. Prima este o maşină de mici dimensiuni în trei uşi denumită REVA NXR. Despre acest model indienii spun că poate fi comandat chiar la Salon de la Frankfurt, deşi producţia va începe de abia în 2010. A doua noutate se cheamă REVA NXG şi este un roadster cu două locuri şi acoperiş targa. Dar Tesla Roadster nu trebuie să se teamă, pentru că acest model va apărea de abia în 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.