Rolls-Royce Phantom facelift

Până şi nemuritorul Rolls-Royce Phantom va beneficia de un facelift, unul menit să apropie limuzina de noua imagine a modelelor Drop Head şi Coupe.

18.02.2009 UPDATE VIDEO

Vă prezentăm primele clipuri oficiale cu facelift-ul lui Rolls-Royce Phantom

16.02.2009

Rolls-Royce Phantom facelift - spateRolls-Royce ne-a obişnuit cu longevitatea modelelor sale şi de-a lungul anilor termenul facelift nu a prea existat în vocabularul exclusivistei mărci britanice. Vremurile se schimbă şi, prin urmare, rafinatele limuzine Rolls- trec prin schimbări pentru a menţine proaspăt interesul publicului. Nu vă gândiţi însă că vorbim de schimbări radicale, ci de o apropiere estetică a veteranului în patru uşi de mai tinerele versiuni în două uşi.

Armonizarea în gamă s-a produs prin redesenararea barelor şi a grilei de aluminiu într-o manieră mai elegantă. Alte adăugiri constau în inserarea LED-urilor în mânerele uşilor şi introducerea ca standard a jantelor pe 21 de inchi. În interior, feţele uşilor sunt puţin redesenate şi pe verso-ul scaunelor sunt inserate ecrane mai mari de 12 inchi. Iluminarea elegantă este asigurată de noi lumini de curtoazie inserate în montanţii C.

Producţia noi generaţii cu facelift va începe în această primăvară la fabrica din Goodwood.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.