Premiera  Saab 9-5 în direct de la Frankfurt 2009

Am văzut pe viu noul Saab 9-5 la Frankfurt 2009 şi putem spune că e o maşină interesantă. Nu ştim, însă, dacă reprezintă colacul de salvare pentru Saab.

Noul Saab 9-5 se numără printre acele maşini insensibile la tendinţele din domeniul auto sau la problemele generate de criza auto. Berlina de clasă mare suedeză continuă să afişeze un stil extravagant, dar într-o notă discretă, adresată mai mult cunoscătorilor şi fanilor mărcii. Elementele stilistice provenite din domeniul aeronautic sunt bine reprezentate, iar partea din spate aduce un aer american maşinii - normal, de altfel, dacă ne gândim că ascunde tehnologia GM. Nu lipsesc motoarele turbo (un must pentru orice Saab) sau cele BioPower, dar nici transmisia integrală XWD de pe motorizările cele mai puternice.

VEZI NOUL SAAB 9-5 LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.