Seat Altea Freetrack şi Altea XL AWD facelift

Autor: Cosmin Iordache 10 iun. 2009 Prezentări

Seat  Altea Freetrack, versiunea tot-teren a MPV-ului spaniol, trece prin procesul de facelift, dar ca şi în cazul fraţilor mai mici Seat Leon şi Seat Altea, îşi trebuie un ochi de vultur ca să identifici exact modificările întreprinse pe acest model. După cum se poate observa, Freetrack primeşte jante noi, spoilere subtil redesenate şi oglinzi laterale contrastante cromatic cu restul caroseriei.

În interior, schimbările sunt ceva mai evidente, constând în scaune sport cu tapiţerie "Cosmopolitan Silver/Black". Două motoare vor fi oferite, un 2.0 TSI de 211 CP, cuplat la o cutie DSG şi unitatea diesel 2.0 TDI, oferită în cele două versiuni de putere 140 CP şi 170 CP.  Preţul acestui model va fi mai mic cu 6%, cel puţin în Vest, acest model având un preţ de pornire de 24.575 euro.

O dată cu acest facelift este anunţată şi o nouă versiune Seat Altea XL 4WD, adică MPV-ul de clasă mare cu tracţiune integrală. Motorul cu care acest model va fi disponibil va fi cel 1.9 TDI de 105 CP. De asemenea, acest model va avea două niveluri de echipare Reference şi Style. Tracţiunea integrală vine la pachet cu sistemul Hill Hold Control, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri şi jante pe 16 inchi. Preţul pentru acest model începe de la 23.385 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide