Seat Exeo = Audi A4

Designerii de la Seat au fost lipsiţi de inspiraţie la desenarea noului model de clasă mare, preluând direct un Audi A4 vechi pe care au imprimat detaliile specifice producătorului spaniol.

Seat Exeo = Audi A4 Seat Exeo = Audi A4

A4 Avant? AproapePrecum pozele prezentate cu noul Seat Tribu, şi aceste noi imagini sunt preluate direct din sursa care a trebuit să înregistreze la oficiul european de mărci noul sedan de clasă medie Exeo. Acesta nu va înlocui modelul Toledo, ci va fi un concurent direct pentru Renault Laguna şi Volkswagen Passat, iar aceest lucru se poate vedea lesne în designul exterior, inspirat foarte mult din cel al generaţiei A4 ce şi-a încheiat cariera anul trecut.

Seat Exeo se va lansa la începutul anului viitor, nefiind exclus să vedem o avanpremieră la Salonul Auto de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.